Kinderoppas

De Kinderoppas in de Ontmoetingskerk

“Hoger dan de blauwe luchten 
en de sterretjes van goud 
woont de vader in de hemel 
die van alle kinderen houdt” 

Via de dit bericht wil ik u laten weten dat ik met veel plezier het coördineren van de kinderoppas overgenomen heb van Joke Dijkstra. Joke heeft dit de afgelopen jaren gedaan en wij willen haar hartelijk bedanken voor haar inzet. 

Ik heb er veel zin in om samen met alle oppassers de oppasochtenden voor onze allerkleinsten van 0 t/m 4 jaar op een leuke manier te blijven verzorgen! Door bijvoorbeeld liedjes te luisteren, een boekje voor te lezen tijdens het drinken, of puzzeltjes te maken en te spelen met elkaar. 

Het uitgangspunt is dat de kinderoppas elke zondag verzorgd wordt door een volwassene en een jeugdlid. Om dit te kunnen realiseren is het van belang om het team van oppassers zo groot mogelijk te hebben. Ik wil hierbij dan ook graag een oproep doen om contact met mij te zoeken als je het team wilt komen versterken. Dus lijkt het je leuk om af en toe op te passen, dan hoor ik het graag. Hoe groter het team van oppassers, hoe makkelijker het gaat met ruilen en dan hoeft het oppassen ook niet heel vaak. 

Zijn er vragen of suggesties, dan hoor ik het graag! 

Met vriendelijke groet, 
Karin Oldewening 
E-mail: karin_oldewening@hotmail.com 
Telefoonnummer: 0512 – 35 51 14 / 06 – 1423 5375