Transmission

Vanaf eind september 2019 start Transmission*. Een uitdaging die wij met jou aan willen gaan! Samen met jou gaan we op (geloofs)reis. Transmission is door de Ontmoetingskerk voor 12 t/m 16 jarigen ontwikkeld. Ervaar, leer en beleef het christelijk geloof op een eigentijdse manier!

Om de week kom je met jouw groep bij elkaar. Je leert elkaar niet alleen beter kennen, ook ontdek je allerlei wetenswaardigheden over het christelijk geloof. Daarnaast is er ook ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Voor elke klas (klas 1 t/m 4) is er een groep. Afhankelijk van de leiding, is dat bij de leiding thuis of in de Brunfisk (of eventuele andere zaal in de kerk).


De aftrap van dit seizoen is On The Run! Op zaterdagmiddag 21 september start dit gave vervolg op de Locked Up van 2018. Werd je bij de Locked Up opgesloten als vervolgde christen, nu is het aan jou de taak om samen met jouw groepje naar het land van vrijheid te vluchten. Vindt de route door gebruik van GPS en geheime kaarten en nee…we zijn niet voor de avond klaar, je zult je slaapmatje nodig hebben…

OPGEVEN ON THE RUN

Kopieer deze link, plak deze in de adresbalk van je browser en vul online het formulier in:


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfX_Ol6oAhP2C0JBJNkYnMEQSx82FDI1p46Oz7i4A-_C1V1qA/viewform?usp=sf_link


Veel plezier met On the Run!

Daarna gaat het seizoen echt van start. We maken gebruik van de gloednieuwe Youth Alpha filmpjes, wat mooie gespreksstof oplevert! 

Namens Team Transmission wens ik jou een leuk en leerzaam seizoen toe!

ds. Arjan Bouman


P.S.: Mocht je de flyer gemist hebben, dan kun je contact opnemen met ds. Arjan Bouman, 0657616871

*Transmission kan vertaald worden als: overdracht